Despre noi

Locație progresivă și modernă all-inclusive

Îți punem la dispoziție o clădire complet nouă și modernă.

Aici este locul ideal unde seniorii își pot trăi frumos fiecare zi în parte, să își trateze problemele de sănătate și să aibă la dispoziție o întreagă echipă de profesioniști dedicați doar lor.

În cadrul centrului nostru se vor bucura de servicii premium, fie că vorbim de cele medicale, de cazare sau de asistență.
DESPRE

Iată ce mai găsești la noi

Facilități all-inclusive.
Cazare interioară
Camere de două sau mai multe pături - cu baie în cameră (băile sunt moderne cu mobilier adaptat necesităților).
Curte exterioară
Curtea amenajată cu alei, spații de relaxare, băncuțe și mese cu flori și arbori arnamentali, spații speciale pentru socializare sau jocuri de: șah, table, remmy etc.
Alimentație
Trei mese delicioase zilnice și două gustări.
Asistență
Asistenți profesioniști la fața locului.
Sănătate
Personal medical de specialitate.
Grijă și atenție
Asistență în activitățile din viața de zi cu zi (spălat, îmbrăcat etc.)

Întrebări frecvente

Fiecare rezident va fi consultat zilnic de către un medic primar generalist cu 35 de ani experiență, iar de câteva ori pe săptămână va fi văzut și de către medicii specialiști cu care noi colaborăm (cardiolog, neurolog, psihiatru, endocrinolog, ortoped etc).
Primul pas este vizitarea centrului nostru. Vom vedea dosarul medical al viitorului rezident, astfel încât vom înțelege care sunt nevoile sale și vom putea stabili un program medical și de îngrijire personalizat. În funcție de acest aspect vom putea face și oferta de preț.

Ulterior, vom alege împreună cu rezidentul și familia acestuia locul de cazare în centru. Tot acum pot fi vizionate și camerele din cămin. Vom rezerva un loc și vom semna contractul.
Nu există un program strict de vizită, dar, desigur, trebuie să fie respectat intervalul de odihnă din timpul nopții. Rezidenții pot fi vizitați însă inclusiv seara sau în weekend, iar dacă acest lucru nu este posibil, pot lua legătura telefonic cu cei dragi.

De asemenea, rudele pot să comunice oricând doresc cu medicii și asistentele din centru, la numărul de telefon dedicat.

Ulterior, vom alege împreună cu rezidentul și familia acestuia locul de cazare în centru. Tot acum pot fi vizionate și camerele din cămin. Vom rezerva un loc și vom semna contractul.
Căutare