Termeni noștrii de utilizare

Definirea termenilor
  • Termenii „site”, „acest site” și „site-ul” folosiți în acest document se referă la site-ul https://casasperantei-seniori.ro/. Design-ul și conținutul site-ului aparțin în exclusivitate Casa Sperantei și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală..
  • Prin termenii „utilizator”, „vizitator” și „dumneavoastră” înțelegem toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează site-ul https://casasperantei-seniori.ro/, indiferent de motiv.
  • Termenii „Regulament”, „Contract” și „Termeni și Condiții” se referă la prezentul contract de utilizare.
  • Prin termenul „date personale”, înțelegem informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, vârsta, sexul și starea civilă, etc.
Acceptarea „Termenilor și condițiilor”
Înainte de a viziona acest site, vă rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor ce alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului și folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, având valoare contractuală deplină.Casa Sperantei își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului contract. În această situație, Casa Sperantei va înștiința utilizatorii, prin afișarea schimbărilor pe o pagină ce va apărea în momentul accesarii site-ului. Folosirea în continuare a site-ului de către utilizator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

Conținutul site-ului
Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre https://casasperantei-seniori.ro/, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi, opiniile utilizatorilor despre produse, cât și alte informații considerate de Casa Sperantei ca fiind de interes pentru utilizatori.Casa Sperantei își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.De obicei, informațiile sunt puse gratuit la dispoziția utilizatorilor. Cu toate acestea, Casa Sperantei își rezervă dreptul de a oferi pe site anumite servicii, cu condiția înregistrării anumitor date personale ale utilizatorilor.Datele furnizate de utilizatori pot fi folosite în campaniile desfășurate de Casa Sperantei. Casa Sperantei depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar și concis toate informațiile din acest site.

Copyright
Continutul site-ului https://casasperantei-seniori.ro/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea exclusiva a Casa Sperantei și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. De asemenea, Casa Sperantei deține toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site.Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului acestui site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al Casa Sperantei. În caz contrar, aceasta reprezintă o încălcare a dreptului de proprietate intelectuala și se sancționează conform legilor în vigoare.

Legături
Site-ul https://casasperantei-seniori.ro/ poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora. Așadar, Casa Sperantei nu este responsabilă pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului acestui site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al Casa Sperantei. În caz contrar, aceasta reprezintă o încălcare a dreptului de proprietate intelectuala și se sancționează conform legilor în vigoare.
Căutare